TUNATAN

Sakarya Sanayici ve İş adamları Derneği (SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından hafta sonu Tunatan Tesislerinde kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Hafta sonu aileleriyle birlikte SASİAD’ın kahvaltısına katılan iş adamları, renkli bir hafta sonu geçirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar’ın konuklarıyla yakından ilgilendiği kahvaltıda iş adamları Bahar’a teşekkür etti.

ÖZVERİ VE GÜVEN

Aydın Bahar, “SASİAD ailesi çok büyük ve güçlü bir ailedir. Bu ailenin bir araya gelerek birlik ve beraberliğini pekiştirmesini amaçlıyoruz. Bu bir sosyal aktivite ve faaliyettir. Bir aile olarak bir araya gelerek kaynaşmayı sağlamak doğal olarak derneğimizin çalışmalarına ışık tutmakta, hepimize özveri ve güven katmaktadır” dedi.

ŞEHİR MENFAATİ

Bahar bu tip organizasyonların devam edeceğini söyleyerek, “SASİAD olarak sürekli temasın, bir araya gelmenin, fikir alışveriş yapabilmeye büyük önem veriyoruz. Sosyal ve ekonomik anlamda üyelerimizin yaşamlarına katkı sağlayacak olan her proje ve faaliyetlere şehrimizin de menfaatlerini ön planda tutarak büyük önem veriyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim