Sakarya Makina İmalatçıları Birliği (SAMİB) Derneği Yönetim Kurulu, görevine yeni başlayan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Dr. Mustafa ÇÖPOĞLU’ nu makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını ve başarı dileklerini ilettiler.

Sakarya Makina İmalatçıları Birliği (SAMİB) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Günay GÜNEŞ, Genel Sekreter ÇÖPOĞLU’ na kabullerinden dolayı teşekkür ederken, Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sakarya’nın ve Bölge’nin gelişimine katkı yapmak için gayret içersinde olduklarını dile getirdi.

Başkan GÜNEŞ, yapmış oldukları çalışmalarda en başından bu yana MARKA Kalkınma Ajansı’nın ortak işbirliği ve desteklerinden istifade ettiklerini belirtti. “ MARKA’ nın sağlamış olduğu desteklerden üyelerimiz sürekli olarak faydalanmaktadır. Biz de üyelerimizi bu konuda bilgilendirmeye devam ediyoruz.

SAMİB olarak Bölgemizin en önemli Projelerinden biri olan Doğu Marmara Makine İhtisas OSB kurma fikrimizin çalışmalarını birlikte geliştirdik.

Bundan sonra da birlikte yapacağımız çalışmalarımız kuşkusuz Üyelerimiz ve Kobilerimizin gelişmesi ile birlikte Memleketimizin kalkınmasa önemli katkılar sağlayacaktır.” dedi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Dr. Mustafa ÇÖPOĞLU, SAMİB Yönetim Kurulu’na yapmış oldukları ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim