Önceden vatandaş adına sorun olan işlemler bütün kamu kurumlarında neredeyse çözüme kavuşturuldu. Ancak PTT’de yaşanan sorunlar bir türlü giderilemedi. Daha önceden posta dağıtımı konusunda yaşanan sıkıntıları bir nebze olsa da giderildi. Ancak PTT gişelerinde işlem sıkıntısı bir türlü giderilemedi.

İşlem yapmak için PTT şubelerine giden vatandaşlar bitmek bilmeyen bir kuyrukta beklemek zorunda kalıyor. İlkel çağları andıran bir anlayışla hizmet eden şubelerin saatlerce kuyruklarında bekleyen vatandaşlar ise artık isyan ediyor. Adapazarı Gar Meydanı şubesinde bir işlem yapmak için vatandaşlar neredeyse yarım gününü harcarken, vezne memurunun umursamaz tavırları da dikkat çekiyor.

Kuyrukların bir çoğunu işsizlik ve emekli maaşını almaya gelenler oluşturdu. Diğer çoğunluğunu ise havale işlemleri oluşturuyor. İşlemlerini yapabilmek için saatlerce bekleyen vatandaşlar, yetkililerin tedbir almamasına isyan etti.Dünde yapılan bir tadilat nedeniyle zaten allak bullak olan PTT şubesi daha karıştı. Olan yine vatandaşa oldu

Editör: TE Bilişim