İzmir’de kavga olmadı
Şampiyonluğu Ankara Demirspor’a kaptıran Sakaryaspor’da final maçı sonrası bir futbolcunun, “Biz maçı otelde kaybettik” sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ortaya atılan bu sözlerin ardından kamuoyunda futbolcuların kendi arasında kavga ettiği konuşulmaya başlandı. Fakat yönetim kavga söylentilerini yalanlayarak İzmir’de böyle bir olayın olmadığını açıkladı.

Para krizi etkiledi
Final maçı öncesinde yaşanan krizin bazı futbolcular ile kulüp başkanı Selahattin Aydın arasında yaşandığı ortaya çıktı. Bazı oyuncular final öncesinde maddi sıkıntı çektikleri gerekçesiyle yönetimden para talep etti. Aydın ise futbolcuların talebini kabul etmeyerek rest çekti. Maç  öncesinde takıma ödeme yapılmayacağını daha önceden açıklayan Aydın’ın bu tavrı futbolcuları memnun etmedi.

İzmir’de soğuk rüzgarlar
Para konusunda Aydın’dan olumsuz cevap alan oyuncularla yöneticiler arasında İzmir’de soğuk rüzgarlar esti. Sakaryasporlu futbolcuların büyük bölümü şampiyonluk maçına moralsiz çıktı. Yönetimin final maçı öncesinde oyunculara ufak bir cep harçlığı vermemesi kafalarda soru işareti bırakırken takımın şampiyonluk maçındaki kötü performansı yaşanan bu krize bağlandı. Bu moralle sahaya çıkan temsilcimiz Play-Off final karşılaşmasında rakibi Ankara Demir’e karşı çok iyi bir performans gösteremediği iddia ediliyor.

 

Editör: TE Bilişim