Hendek Ziraat Odası Başkanlığının düzenlediği "Çiftçilerle Buluşma" toplantısına katılan CHP Hendek ilçe yönetimi ve CHP Sakarya milletvekili Engin ÖZKOÇ Hendek Ziraat odası üyelerine hitaben yaptığı konuşmada çiftçilerin sorunlarına değinerek, bu sorunların çözümleri konusundaki önerileri çiftçilerimizin beğenisin aldı. Çiftçilerimizin devletten yeterince destekleme almadıklarını belirten Özkoç, çiftçiye daha fazla indirimli mazot verilmesi gerektiğini söyledi. Engin Özkoç'un konuşması Hendek Zirraat Odası üyeleri tarafından alkışlarla karşılık buldu.

Ziraat Odası Toplantısından sonra CHP Hendek'te yapılan geleneksel Salı toplantısına katılan  Engin ÖZKOÇ #Hayırcı vatandaşlar ile sohbette buluştu.16 Nisanda yapılacak halk oylamasının partiler ve kişilerle alakalı olmadığını, referandumda tek adam rejimini oluşturacak sistemin oylanacağını belirterek, Türk halkının "HAYIR" oyları ile anayasa değişikliğine geçit vermeyeceğini söyledi.

Daha sonra çarşı merkezinde esnaf ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren CHP Hendek İlçe başkanı Reyhan AZAK,  Kadın Kolları Başkanı Nevin KURU ŞEŞEN ve gençlik kolları üyelerinin #Hayır broşürlerini dağıttığı ziyaretlerde, CHP Sakarya milletvekili Engin ÖZKOÇ referandumda neden " Hayır " denmesi gerektiğini vatandaşlara açıklayıp destek istedi.

Editör: TE Bilişim