Vefatıyla milyonları yasa boğan Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın ardından futbola kattıkları, beyefendiliği, centilmenliği ve efsane yöneticiliğini anlatan belgeseller tüm ulusal kanallarda belgesel olarak yayınlanıyor. Hendek’li olan Seba’nın vedasından sonra Sakarya’lı olan namıdiğer Gaga Erol (Erol Girişken) Halk tv’de Seba’yı anlattı.
Yıllarca Seba’nın yanında yer alan ve uzun yıllardır yol arkadaşlığı bulunan Gaga Erol, Halk Tv’de Seba ile birbirinden güzel anılarını izleyicilerle paylaştı. Anılarını anlatan Gaga Erol’un zaman zaman duygulu anlar yaşadı.
Seba herkesi buluşturdu
Sakarya’nın ve tüm Türkiye’nin gururu olan efsane başkan Süleyman Seba’nın cenaze töreninde Sakaryalılar da yerini aldı. Yakınları, dostları ve sevenleri İstanbul’da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Seba’nın yeğeni olan Tayfur Havutçu taziyeleri kabul etti.Sakaryalılar cenaze törenine akın ederken, Seba’yı uğurlama töreninde yer aldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, CHP İl Başkanı Oğuzcan Curoğlu ve Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür Seba’ya son görevlerini yerine getirmek için cenazede hazır bulundular. Cenaze’de ayrıca Sakaryalı işadamı Turhan Sarıgülle ve spor yazarı Oğuz Dizer’de yer aldı.