GECE GÜNDÜZ HİZMET

Polis Teşkilatının 168’inci Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları kapsamında Sakarya’nın Kocaali İlçe Emniyet Amiri Önder Kavak ve beraberindeki Polis memurları Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş'ı makamında ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette konuşan Kaymakam Odabaş, “Milletimizin huzur ve güvenliği için kahramanca her türlü fedakârlığa katlanarak; en zor şartlar altında dahi, yılmadan gece-gündüz hizmet veren Polis Teşkilatımızın 168’inci kuruluş yıldönümünde polisimizin duygu ve heyecanını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

BAŞARI BELGESİ

Kaymakam Odabaş, Polis Teşkilatının kuruluşunun 168’inci yılında Kocaali’nin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurları kutladığını belirterek 4 polis memuruna başarı belgesi takdim etti.

Polise desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen vatandaşlara da ayrıca teşekkür eden Kaymakam Odabaş daha verimli bir hizmet için vatandaşların polisle işbirliği içinde olmasına vurgu yaptı.

Merkez Camii’nde öğle namazından önce okunan mevlide, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu. Karasu Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Karasu Belediye Başkan vekili Mustafa Kılıçaslan, Karasu Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Enver Albayrak, Karasu Kurudere Belde Belediye Başkanı Mehmet Alemdar, Polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit sonrası cemaate cami avlusunda etli pilav ikram edildi.

 

Editör: TE Bilişim