Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Basın Mensupları ile bir araya geldiği programda güncel konularla ilgili yaptığı açıklamalar haricinde Belediye Meclis Üyesi M. Nedim Alkan’a özel asfalt yapılması konusuna açıklık getirdi.

Gerekli olan yerler yapıldı

Konuşmasına konu hakkında keşke bana veya M. Nedim Alkan’a sorsaydılar diyerek sitem ile başlayan Püsküllü, orada özel mülk diye bir şey yok. Orası bir Mahalle ve o Mahallede 8 hane var. Ve dile getirildiği gibi yol uzunluğu 1,5 Km değil yaklaşık 1 Km civarında. Buranın 300-400 metresini yani bozuk olan kısmı geçen yıl yapılacaktı ama arkadaşımız M. Nedim Alkan yapmayalım Başkanım, daha gerekli yerlerde kullanalım dedi ve biz de geçen yıl o Asfaltlar ile yama çalışmaları yaptık.

Kaldığımız yerden devam edeceğiz

Bu yıl Büyükşehir Belediyesinden gönderilen 250 Ton Sıcak Asfalt ile birçok Mahallemizde asfaltlama ve yama çalışmaları yaptık.

Yoğunluktan dolayı Büyükşehir Belediyesi Karadere–Dikmen grup yolu üzerinde Asfalt çalışmasını yetiştiremiyoruz diyerek iptal etti. Bizde kendilerini ikaz ettik, bir hafta içeresinde yapıyorsanız yapın yoksa yapılan sıcak asfalt bir işe yaramaz, bir sene sonra asfalt kabaracak yazık günah dedik. Çünkü artık yağmur ve kar bekliyoruz. Bizim Asfalt çalışmamız bu sezonluk bitti ama gelecek yıl yine kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Orası da bir Mahalle

Bizlerde hazır araçlar buralardayken o Mahallemizin işini de görelim dedik ve kalan malzemeyi aldık. 350 veya 400 Metre civarında elimizde bulunan asfalt burada kullanıldı. Dediğimiz gibi orası da bir Mahalle ve o Mahalleye de hizmet vermek zorundayız.

Bu yıl uygulama planları yetişmeyince Karadere, Aksu, Göksu ve Dikmen’e giremedik ama gelecek yıl yapılması gereken tüm hizmetler kaldığı yerden devam edecek diye konuştu.

Editör: TE Bilişim