OKUL ÇAPINDA

Teneffüs etkinlikleri arasında yer alan yakan top oyununu geçtiğimiz hafta okul çapında turnuvaya döken ve teneffüslerde doyasıya eğlenen Şahinler, bu kez de ses getiren bir projeye imza attılar. Sesine güvenen öğrenciler kendileri için kurulan stüdyoda şarkı söyleyip, enstrümanlarını çalarken bu çalışmalarını olgunlaştırarak okul çapında bir yarışma düzenleme fikri geliştirdiler.

YOĞUN İLGİ

Şahin Okulları öğrencileri arasında bir ses yarışması organize etmek için kolları sıvayan Şahinlere destek Sosyal Etkinlik Biriminden geldi. "O Ses Şahin" adı verilen ses yarışması kapsamında 1. kademe ve 2. kademe öğrencilerine ayrı olmak üzere 2 gruba yönelik performans programı düzenlendi. Yarışmayı posterlerle tüm öğrencilere duyuran Sosyal Etkinlik Birimi, öğrencilerin yarışmaya yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.

YARI FİNAL

Şahinler, Müzik, Bale, Türk Halk Dansları ve Beden Eğitimi öğretmenlerinden oluşan 8 kişilik jüri karşısında ter döktüler. Öğrencilerin yüksek oranda katılımı ile gerçekleşen eleme turlarında 1. gruptan 14, 2. gruptan 10 olmak üzere toplam 24 Şahinli zaferle çıktı.

Yarı final heyecanı yine Şahin Oditoryumunda yaşanacak. Şahinler rakiplerinin arasından sıyrılıp jürinin oyunu alabilmek için kıyasıya mücadele edecek

Editör: TE Bilişim