Mesleki unvanlarını serbest muhasebecilikten (SM), serbest muhasebeci mali müşavirliğe (SMMM) geçirmek için TÜRMOB tarafından düzenlenen ‘Özel SMMM Sınavı’na giren ve başarılı olan Nesrin Ağırbaş, Murat Şahin ve Haldun Havasoğlu na düzenlenen törenle mali müşavirlik ruhsatları alırken başarılı olan SMMM Yasemin Çelik ve Berna Kalafat’a ruhsatları verildi.

ETKİNLİKLERE

Meslek mensuplarının ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen törende açılış konuşmasını yapan SMMMO Başkanı Selahattin Çakırsoy yıl içersinde sıkça eğitim programını gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek hiçbir meslek örgütünde bu oranda program gerçekleşmediğini savundu. Çiçeği burnunda mali müşavirlere başarılar diledikten sonra bazı tavsiyelerde de bulunan Çakırsoy, meslektaşlarının oda etkinliklerine katılması çağrısı yaptı.

HAKSIZ REKABET

Sakarya SMMMO Başkanı Selahattin Çakırsoy şöyle konuştu, ‘Öncelikle odamızın eğitim çalışmalarına katılın. Düşük fiyatla iş kabulü yapmayın. Meslek etik kuralları ve reklam yasağına uyun. Etik kuralları, disiplin yönetmeliği, haksız rekabet yönetmeliği, çalışma usul ve esasları yönetmeliklerini mutlaka okuyun. Ruhsatlarınıza sahip çıkın ve asla başkalarının kullanmasına izin vermeyin’

Editör: TE Bilişim