MİLLETVEKİLLERİ

Söğütlü Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya, AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile teşkilat yönetimi katıldı.

BİTEN PROJELER

Toplantıda açılış konuşmasını Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş yaptı. Ardından Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karakaş, Kadın Kolları Başkanı Süreyya Şahinler, İl Genel Meclis Üyeleri adına Ferda Özden ve son olarak İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan söz alarak Söğütlü’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Toplantıda ayrıca Söğütlü Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeleri anlatan kısa bir tanıtım filmi de izlendi.

KÖPRÜ İNŞA ETTİK

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Biz AK Parti olarak her alanda büyük hizmetleri hayata geçirmiş, hayal dahi edilemeyen projelerin altına imza atmış bir iktidarız. Türkiye’de, Sakarya’da ve Söğütlü’de büyük işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Kısa bir süre önce Büyükşehir Belediyesi olarak Söğütlü’de toplam maliyeti 500 bin lira olan köprü inşa ettik’

STANDARTLAR

‘Söğütlü’ye doğalgaz geldi. Standartlar yükseliyor. Çalışmanın ardından da Söğütlü’de park ve asfalt çalışmaları yapacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Söğütlü’ye yakışan yeni bir meydan ve park alanı inşa edeceğiz. Bunun da ihalesini en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile sık sık bir araya geliyoruz’ DEDİ.

ANLAYIŞ EGEMENDİ

AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, ‘AK Parti’nin siyaset hayatına girmesi ile yeni bir anlayış oluştu. Adam kayırmacılık, delege pazarlıkları, oy pazarlıkları rafa kaldırıldı. Erken kalkıp adamını bulanın her türlü işi yaptırdığı bir anlayış egemendi. Memlekete hizmet üretemeyen bir siyaset anlayışı egemendi. Ama bugün AK Parti bu eskimiş anlayışların hepsini bir kenar itti’

SAMİMİYET

‘Halının altına atılmış sorunları bulup tek tek çözüme kavuşturdu. Artık yeni bir Türkiye ve yeni bir siyaset anlayışı var. Her geçen gün oyumuzu arttırıyoruz. Rehavete kapılmayacağız. Yerel seçimlere de aynı disiplin ile hazırlanacağız. Daha yapacak çok işimiz var, işimiz bitmedi. Biz siyaseti günübirlik eleştiri yapmak zannedenler ile bir değiliz, bunlara vakit ayıramayız. İşimize bakacağız. Kardeşlik ve samimiyet ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ diye konuştu.

HEYECAN

Milletvekili Ali İhsan Yavuz, ‘Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz anlayışı ile hareket ediyoruz. Büyük bir aileyiz. Türkiye’de çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Seçimler yaklaşıyor. Seçimlerde de yoğun bir şekilde çalışacağız’ derken, kürsüye gelen Ayhan Sefer Üstün, ‘Bugün Söğütlü Teşkilatı’nı heyecanlı, canlı ve dinamik görüyorum. Dolayısıyla teşkilatımızı ve belediyemizi tebrik ediyorum. Söğütlü biz buradayız, hazırız, biz de varız diyor’ dedi.

ASFALT

Hasan Ali Çelik ise, ‘Şükürler olsun ki ilçelerimizin eksiklikleri bir bir gideriliyor. Söğütlü ‘ye doğalgazın gelmiş olması son derece önemlidir. Bu sebeple yollarda çalışmalar sonucu bazı aksaklıklar yaşanmış. Asfalt sezonunun açılması ile birlikte Söğütlü sıcak asfalta kavuşacak’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim