ÇELİŞKİLİ BİR İŞ

Bülbül; “Bir gün önce terörist başına özgürlük isteyenlere gösteri izni veriliyor, bir sonraki gün ise teröristlerce şehit edilen askerimizin yakınlarına Övünç Madalyası veriliyor. Bu nasıl çelişkili bir iştir?” diyerek tepki gösterdi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ

Bülbül; “Bölücü terör örgütü lideri pankartı açan ve bu ülkeyi bölmek isteyen insanların burnu dahi kanamazken orada Türk Bayrağı ile dolaşan gençlerimiz adeta vatan haini ilan ediliyor. Nasıl bir memlekette yaşıyoruz” dedi.

“GÜÇLÜK ÇEKİYORUM”

İlçe Başkanları ve yöneticilerin istifaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bülbül, “Bazı ilçelerde başkanlar istifa etti yönetim kurulu üyeleri görevde kaldı. Görevlerinden istifa edenleri anlıyorum, ancak partiden istifa edenleri anlamakta güçlük çekiyorum.” dedi.

“HEPSİ ASLİ UNSUR”

Bülbül, istifa edenlerin yerine önümüzdeki hafta atamalar yapılabileceğini belirtirken; Pamukova’daki istifaların altını özenle çizdi. Görevden alınan İl eski Yönetim Kurulu Üyeleri için de konuşan Bülbül, "Hepsi MHP için asli unsurdur" diye konuştu. (6’da)

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN TUTUMU

MHP İl Başkanı Levent Bülbül’ün gündeminde partideki istifalardan daha çok BDP’nin nevruz kutlamaları ve bu kutlamaya karşı çıkanlara yönelik güvenlik güçlerinin tutumu yer aldı.

Editör: TE Bilişim