Sakarya şehri son zamanlarda 3. sayfa haberleriyle ülke gündeminde. Sadece son iki gün içinde yaşanan iki olay ülkedeki gazete, ajans ve portallarda geniş yer buldu. 
Önceki gün alzheimer hastası 53 yaşındaki kadının 4 kişi tarafından kaçırılıp, tecavüz edilmesinden sonra dün de 7 yaşındaki bir çocuk annesini 7 yerinden bıçakladı.
HER GÜN BAŞKA BİR OLAY
Son zamanlarda zirve yapan asayiş olayları nedeniyle Sakarya adı, ülke gündemine 3. sayfa haberleriyle taşınmaya başlandı. Tecavüz, cinayet, uyuşturucu kaçakçılığı gibi olayların haberleri il sınırlarını aşıp ülke gündemine oturuyor. Yaşanan bu olaylar da, tüm ülkede Sakarya şehri için farklı algılar oluşmasına neden oluyor.
HASTA KADINA TECAVÜZ 
Önceki gün 53 yaşındaki alzheimer hastası bir kadın, 4 zorba tarafından evinin önünden kaçırılıp tecavüz edilmişti. Tecavüzle yetinmeyen zorbalar, bir de kadını öldüresiye dövünce olayın haberi il sınırlarını aşıp ülke gazete ve ajanslarında geniş yer bulmuştu. Bu arada tecavüz edildikten sonra dövülen kadının yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
15 YAŞINDA YAPTIĞINA BAK
Dün de yine üzüntü verici bir olay yaşandı. 15 yaşındaki C.G.A. isimli çocuk, Adapazarı Fabrika Caddesi üzerinde tartıştığı annesi N.A’yı 7 yerinden bıçaklayıp komaya soktu.
Annesinden para isteyen ve alamayınca sinirlenen G.C.A, üzerindeki bıçakla annesini boğazından, sırtından, kalçasından ve yüzünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan N.A ameliyata alındı.

Editör: TE Bilişim