İLÇEDE SEVİNÇ VAR

İstanbul’da yapılacak olan yarı finallere İstanbul’dan 23, Kocaeli’den 7, Düzce’den 6 proje davet edilirken İlimiz Sakarya 12 proje ile katılacak. 12 projeden 3 tanesi Kocaali Nazım Üner Ortaokuluna ait olması ilçede ve okulda büyük sevinç yarattı.

BİRLİKTE YEMEK

Akın Köse’ye ait Kardeşler Balık Lokantasında düzenlenen kutlama programına ilçe Kaymakamı Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü katılırken, proje mimarları Melisa Kobaş, Anıl Emecan, Esranur Bilgin, Hilal Kırım, Meryem Özcan ve Burçin Köse’ye Okul Müdürü İlhan Garip Müdür yardımcısı Bünyamin İnanmaz ve Danışman Öğretmen İbrahim Tayyip Özaslan eşlik etti. Öğrenciler başarılarından dolayı İlçe Kaymakamı ve Milli Eğitim Müdürü tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

OKUYUN-ARAŞTIRIN

Projede yer alan öğrencilere, öğretmen ve idarecilere başarılarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Ahmet Odabaş, ‘Başarınız küçümsenmeyecek kadar önemli beni ve ilçe halkını çok sevindirdi. Başarılarınızın devamı gelecektir. Düşünmekten korkmayın sürekli yenilikçi olun yeni fikirler üretin azimli olun çok çalışın, kitap okuyun, araştırın’ dedi. Okul Müdürü İlhan Garip ise maddi manevi hiçbir desteği esirgemeyen eğitime her konuda destek veren Kaymakam Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın’a, okulu adına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim