Her yıl geleneksel olarak düzenlenen hukuk balosu Sakarya Valisi Hüseyin Avni COŞ ve eşi Av. Aylin Özer COŞ, Sakarya C.Başsavcısı Mehmet ÖZEL ve Eşi,  Sakarya Adalet Kom. Başkanı M.Sertaç KESLER ve eşi, Sakarya Bölge Adliye C.Başsavcısı Haydar MEMİŞ ve eşi, Sakarya C.Başsavcı vekili Mustafa DOĞAN ve eşi, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer ELMAS ve Avukatların yoğun katılımları ile görkemli bir geceye sahne oldu.
Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer KAZAN, eşi Serap KAZAN ve Yönetim Kurulu üyesi avukatlar ile birlikte misafirlerini kapıda karşılayarak kendilerine eşlik etti.
HUZUR İSTİYORUZ
Gecenin açılış konuşmasını yapan Başkan KAZAN “Hukuk huzur demektir. Biz hukukçular bu ülkede huzur istiyoruz, hukuk istiyoruz, birliğin ve beraberliğin sağlandığı insanların mutlu yaşadığı bir ülke istiyoruz. Bu gece birlik ruhumuzu ve mutlu yarınlar umudumuzu geleceğe taşımaya vesile saydığımız bir gecedir” sözleri ile hukukçuların birliğine sahne olan gecede tüm katılımcılara teşekkür ederek “hoş geldiniz” dedi.
DİRHEM
Sakarya Barosu tarafından hazırlanan ve sadece hukukçular gecesinde yayımlanan Türkiye’de Barolar içinde ilk ve tek mizah dergisi olan "Dirhem" ise birbirinden ilginç yazıları, iğnelemeleri ve esprileri ile katılımcıların yüzünde bazen neşeli bazen buruk tebessümler oluşturdu. 
İZMİR MARŞI
Gecenin sonunda ellerinde Türk Bayraklarıyla sahneye çıkan Avukatlar hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı söyleyerek geceye muhteşem bir görüntü ile veda ettiler.

Editör: TE Bilişim