Kent Konseyi Kadın Meclisi faaliyetlerinin de anlatıldığı toplantıda Başkan Toçoğlu, şehir adına birlikte çalışarak projeler üretmenin önemine değindi.

BAŞKANIN DESTEĞİ

Konsey faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilge Dikmen, faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Dikmen, ‘Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak STK Eylem Planı’nın Oluşturulması Projesi, Dijital Çağın Karanlık Yüzü Aydınlanıyor E-Atıklar Toplanıyor Sakarya Değerleniyor Projesi’nin yanı sıra birçok sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz oldu. Başkanımızın desteği ile Kent Konseyleri’nin farkındalığını artıracağımızı umut ediyoruz. Bizlere zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK

Başkanı Toçoğlu, ‘Sosyal yaşamda aktif roller alan üyelerden kurulu meclis bizler için önemli bir şanstır. Bu şansı iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. İnşallah bundan sonra daha fazla faaliyet değerlendirmesi içerisinde olacağız. Bu şehir hepimizin. Biz görevlerimizde geçici olarak bulunuyoruz. Milletimizin verdiği emaneti geçici olarak milletimiz adına kullanıyoruz. Şehrimizi hep birlikte kalkındırmak, gelecek nesillere daha yaşanabilir alanlar bırakmak için ortak hareket etmeliyiz. Bu sebeple hep birlikte daha iyi projeler ortaya kaymalıyız’ şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim