Hendek Belediyesi Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan kar yağışında önlemlerini alarak karla mücadeleye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm araçları ile gece gündüz demeden karla mücadeleye devam ediyor. Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışında ekipler gece de tüm mahallelerde çalışmalara ara vermeden devam etti. Kapalı yol bulunmaması için sabaha kadar sürdürülen çalışmalar, yüksek mahallelerde devam ediyor.   

Şehir merkezinde 40 cm olan kar kalınlığı yüksek mahallelerde 90 cm’i buldu. Uzak mahallelerde  vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalar aralıksız sürüyor. Ekipler özellikle cadde ve sokaklar, camiler, okul, sağlık kuruluşları ve hastane yolu ulaşım güzergahında çalışmaları yoğunlaştırdı. Temizlik ekipleri de kaldırımlardaki karları temizliyor.

24 Saat aralıksız

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, kar yağışının başlamasıyla birlikte karla mücadele ekiplerinin hazır olduğunu belirterek “ Ekiplerimiz kar uyarısıyla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak, kar nöbetine hazırlandı. Karın olumsuz etkilerini en aza indirmek ve vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için ekiplerimiz gece gündüz demeden karla mücadeleye devam ediyor. 24 Saat aralıksız kar temizleme çalışmalarımız sürüyor” Dedi. 

Editör: TE Bilişim