Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’u makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Referandumda elde ettiğimiz başarı ülkemizin güzel yarınlarının teminatıdır. Artık çok daha güçlü, çok daha hızlı adımlar atan, çok daha hızlı büyüyen bir Türkiye olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine çok daha emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’u makamında ağırladı. Referandum sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda alınan başarının Türkiye’nin aydınlık yarınlarının teminatı olacağına ortak vurgu yapıldı. Başkan Toçoğlu, Ferizli’de ortaya konulan çalışmalardan dolayı Başkan Soğuk’u tebrik etti.

 

Gece gündüz çalıştık

Ferizli’nin son yıllarda büyük bir gelişim içerisinde olduğunun altını çizen Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, “Sanayinin gelmesi, Büyükşehir Belediyesi sınırlarının genişlemiş olması ve tabiki Ankara’da bulunan güçlü hükümet sayesinde her geçen gün daha da büyüyoruz. Referandum süreci ülkemiz için çok önemliydi. Ferizli’de ilçe teşkilatımız ve bu davaya gönül vermiş bütün dostlarımız ile birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu da tüm ilçelerde olduğu gibi Ferizli’de de önemli programlar gerçekleştirdi. Bizlerle bir araya geldi. İlçemizde alınan büyük başarıda kendisinin de pay sahibi olduğunu söylemek istiyor ve kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

İlçelerde önemli yatırımlar

İlçe Belediye Başkanları ile sürekli temas halinde olduklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet alanımız genişlediği andan itibaren ilçelerimizi yakından takip ediyor, önemli yatırımlara imza atıyoruz. Ferizli’de her geçen gün gelişimini sürdüren önemli bir ilçemiz. Özellikle referandum sürecinde gerek belediye başkanı, gerek teşkilat olarak büyük bir gayret ile çalışan tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çalışmalarının sonucunda Ferizli’de yüzde 68,8’lik bir oy oranı elde edildi.. Bu referandumda elde ettiğimiz başarı ülkemizin güzel yarınlarının teminatıdır. Artık çok daha güçlü, çok daha hızlı adımlar atan, çok daha hızlı büyüyen bir Türkiye olacağız. İstikrarlı hükümetlerle Sayın Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine çok daha emin adımlarla yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim