HEDİYE TELEFON

13-15 yaş kategorisinde birinci olan Buse Onat’a İphone 4 S, yine 13-15 yaş Kategorisinde ikinci olan Dilara Tiraki’ye Samsung Note 2 ve 10-12 yaş  Kategorisinde üçüncü olan Ebru Sena Veli’ye Digital Fotoğraf Makinesi hediye edildi. Toyota Sakarya Bayii Sandıkçılar Otomotiv tarafından Toyota Plaza’da düzenlenen ödül töreninde öğrencilere hediyelerini, Toyota Pazarlama ve Satış Bölge Müdürü Caner Yüksel ve Sandıkçılar Otomotiv Genel Müdürü Harun Sandıkçı verdi.

EĞİTİME DESTEK

Yarışmada başarılı olan öğrencilerin velileri ile öğretmenleri de törende hazır bulundular. Toyota Pazarlama ve Satış Bölge Müdürü Caner Yüksel, ‘Toyota olarak eğitime destek vermekteyiz. Bu vesile ile çeşitli yarışmalarda derece alan öğrencilerimizi bizlerde sevindirmek istedik ve kendilerine daha büyük başarılara imzalar atmaları için teşvik etmek amacı ile hediyeler verdik. Kendilerini canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

23 NİSAN ŞENLİĞİ

Toyota Sakarya Bayii Sandıkçılar Otomotiv Genel Müdürü Harun Sandıkçı ise; ‘Bu tür çalışmaları sık sık yapıyoruz. Amacımız başarılı öğrencilerin diğer öğrencilere de örnek olmaları ve çıtayı daha üst seviyelere çıkarmaları. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocuklarımızı plazamızda ağırlayıp kuracağımız oyun parkında neşeli bir gün geçirmelerini sağlayacağız. Şenliğimize katılan çocuklarımıza çeşitli hediyeler vereceğiz ve Auris standımızda çekilecek fotoğrafla ailem konulu şiir yarışmamızı Facebook sayfamıza yükleyen en iyi 10 şiire 10 iped vereceğiz tüm çocuklarımızı bekliyoruz.’’ dedi. 

Editör: TE Bilişim