PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR

Saadet Partisi Erenler divan toplantısında konuşan Başkan Ramazan Özer,  “Yeraltındaki kiliselerin gün yüzüne çıkartıldığı yetmedi, bir de elektrik paralarını ödetiyorlar Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçesinden ödendiğine ilişkin haberler için gereğinin yapılması istiyoruz. Camilerimizde cumalarda toplanan yardımlar kiliselere ve havralara mı peşkeş çekilecek? Eğer böyle olacaksa, helal etmiyoruz.” diye tepki gösterdi.

SOYGUN SİSTEMİ

Son ödeme tarihi 4-5 gün geçen faturalar yüzünden, milletin elektriğinin kesildiği bir ülkede bu davranışın hiçte etik olmadığını söyleyen Ramazan Özer, “Açma-kapama ücreti alabilmek için kurulan bu tezgah, belediyeler tarafından da uygulanıyor. Abone gününü kaçıran yeni binaların su saatleri sorgu sualsiz haber vermeden söküp götürüyorlar. Sonra saati takmak için yeniden ücret ödeyeceksin. Bu şekilde bir soygun sistemi 3.dünya ülkelerinde bile görülmemiş. Köle düzenini de geçti bunlar” şeklinde konuştu.

EFSANE BELEDİYECİLİK

Erenler’de yerel seçimlere en hazır teşkilatın Saadet Partisi olduğunu da sözlerine ekleyen Özer, “Erenler Milli Görüş’ün olacaktır. Efsane Milli Görüş belediyeciliği tekrar hayat bulacaktır.” dedi. İl Müfettişi Metin Özdin de, teşkilatın Nisan ayı raporlarını dinledikten sonra tek tek tebrik etti. Özdin, “Başbakan Almanya’da iken Libya bombalandı. 80 bin Müslüman şehit edildi. Bunun vebalini kim verecek. Biz gelecek seçimlere için çalışıyoruz, gelecek nesillerimiz kurtulsun diye çabalıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim