Yavuz, "Bizi yalan veya yalancılıkla suçlamak kimsenin haddine değildir. Hele hele CHP il Başkanının hiç haddine değildir" dedi. 

“HEDEFİMİZİ AÇIKLADIM”


Milletvekili Ali İhsan Yavuz açıklamasında; "CHP İl Başkanı şahsıma dönük hakaretlerde bulunmuş ve maalesef beni yalancılıkla suçlamıştır. Oysa ben, daha önceki oy trendimize ve sokağın nabzına bakmak suretiyle sadece bir tahminde bulundum ve önümüzdeki milletvekilliği seçiminde yüzde 70 oy hedefimizin olduğunu açıkladım. Sadece kanaatimi belirtip bir tahminde bulunmam karşısında bir siyasi partinin İl Başkanının asla olmaması gereken bir üslup içerisinde ve de alakasız bir tarzda, beni yalancılıkla suçlaması gerçekten üzüntü verici bir durumdur. Oysa siyasetçilerin herkesten daha çok üslubuna, tavır ve davranışlarına dikkat etmek gibi bir mecburiyetleri vardır" dedi.
“HADDİ DEĞİLDİR”
Bugüne kadar hep inandıklarını söylediklerini kaydeden Yavuz, "Milletimizi asla yanıltmadık. Hep göründüğümüz gibi olduk, olduğumuz gibi göründük. Bizim siyaset yapma biçimimizi ‘Ne aldanan olacağız ne de aldatan' şeklindeki anlayış şekillendirdi. Siyaseti, iki yüzlülük, çamur atma ve rüzgara göre pozisyon alma olarak görenlerin aksine biz, siyaseti, millet ve memleket meseleleri için gece gündüz çalışma olarak gördük. Hep ilkeli, dürüst, adil davranmayı ve bizi biz yapan değerlerimiz üzerine siyasetimizi bina etmeyi yeğledik. Milletimizin kaderini kaderimiz ve rotasını da rotamız olarak belirledik. İşte bu yüzden, biz AK Partilileri yalanla ve yalancılıkla suçlamak kimsenin haddine değildir. Hele hele CHP'nin ve CHP Sakarya İl Başkanı Sayın Ecevit Keleş' in hiç değildir" şeklinde konuştu.,
“MUHAKEME YAPAMAMAK”
Bu tür siyaset anlayışının CHP için artık normal bir tarz olduğunu belirten Yavuz şöyle konuştu: "Çoğu kez bildiğimiz, tanıdığımız insanların CHP şemsiyesi altındaki hallerini anlamakta gerçekten zorluk çekiyoruz. Demek ki üzüm üzüme baka baka kararıyor. Demek ki doğru düzgün iş çıkaramayan, bir türlü milletin teveccühünü kazanamayan ve ufukta hiçbir şekilde iktidar şansı göremeyenler, gelişigüzel söylemlerde bulunmayı, sağa sola ateş etmeyi, ithamlarda bulunmayı ve çamur atmayı yeğliyor. Bir kez daha ifade etmek isterim ki milletvekili seçimlerinde sırasıyla yüzde 42, yüzde 52 ve yüzde 62 oy almış bir parti mensubu olarak, önümüzdeki milletvekili seçimlerinde yüzde 70 oy hedefi koymuş olmamız ne kadar normalse bunu yalancılıkla suçlamak bir o kadar anormaldir. Sayı saymaktan, hesap yapmaktan ve de karşılaştırma yapmaktan anlamamak demektir. Muhakeme yapamamak, mantık silsilesi kuramamak, mantık ve vicdan ölçüleri içinde hareket edememek demektir."

Editör: TE Bilişim