Gizem Frit’in yeni genel müdürü ve yönetim kurulu üyesi Veysi Küçük, 1977 İstanbul doğumludur.1999 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun oldu. Demirbank ve HSBC Bank’ta çeşitli kademelerde görev aldı. Evyap A.Ş’ de İş Planlama ve Bütçe Kontrol Departmanında uzman olarak 2007 yılına kadar çalıştı. Veysi  Küçük,  aynı yıl içinde  Akkök Holding A.Ş’de Finans Direktörlüğünde müdür yardımcısı olarak göreve başladı.


2008-2012 yılları arasında AK-Al Tekstil Sanayi A.Ş ‘de Muhasebe Finans Bütçe Stratejik Planlama ve Yatırımcı İlişkilerinden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak çalıştı.


2012 yılında Akkök Holding A.Ş’de yeni projeler direktörlüğü görevine atandı. Küçük,   Chicago Üniversitesi Booth School of Business’de üst düzey yönetici eğitim programını 2015 yılında tamamladı Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey ve Kurumsal Derecelendirme Lisans belgesine de  sahip olan Küçük, aynı zamanda  çeşitli  Akkök Grup Şirketlerinde yönetim kurulu üyesi.İngilizce bilen, evli ve iki erkek çocuk babası olan Küçük’ün Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği  üyeliği de var...

 

Editör: TE Bilişim