CHP den Milletvekili Aday adayı olacağını açıklayan Erdoğan Isır Geyve CHP İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek İlçenin sorunlarını konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Erdoğan Isır, Pamukova İlçe Teşkilatından sonra, Geyve İlçe Teşkilatı ile de bir raya geldi.
CHP Geyve İlçe Teşkilat binasında, İlçe başkanı Mevlüt Ayvaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Erdoğan Isır’a CHP Pamukova İlçe  başkanı Muhittin Sancar, eski ilçe başkanı AliTeke ve yönetim kurulu üyesi Fikret Uysal da eşlik etti.
MAĞDURİYET
Yaklaşan genel seçimlerin ve Geyve’nin sorunlarının konuşulduğu toplantıda CHP İlçe başkanı Mevlüt Ayvaz İlçenin alt yapı çalışmaları yapılırken mağdur edildiğini söyledi. İlçenin sorunlarını dinleyen Erdoğan Isır, İktidar olmak istediklerini söyleyerek, Geyve de geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinden sonra, Karaçay deresinin ıslah çalışmalarının yapılmadığını, bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası eriyen karlar sonrası İlçe’nin yeni bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu belirtti.
BATAK VE ÇAMUR
Isır, İlçede devam eden alt yapı çalışmalarına karşı olmadıklarını fakat yapılan çalışmalarda Geyvelilerin mağdur edildiğini İlçe de yürünecek yürünebilecek sokak kalmadığını ifade ederek “Geyve’nin caddelerin yıkandığı söyleniyor. Bugün Geyvemizi gezdik ama ne yıkanmış bir cadde ne de yıkanabilecek bir cadde göremedik, her taraf çamur, bataklık ve su içinde“ dedi.

Editör: TE Bilişim