Şube Başkanı Burak Arığ, Genç MÜSİAD’ın geleceğin işadamlarını ve MÜSİAD Üyelerini yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak amacıyla kurulduğunu ifade etti. Arığ; “2002 yılında MÜSİAD bünyesinde genç, idealist, kararlı ve heyecanlı bir grup genç yurt 38 şubesi, yurt dışında 11 şubesi ve 4 bine yaklaşan üyesiyle gittikçe büyüyerek, faaliyetlerini sürdürmektedir” dedi.

Genç MÜSİAD’ın önemi ve başarıları
Sakarya’daki çeşitli iş dallarında görev yapan yaklaşık 50’ye yakın geleceğin işadamı gencin katıldığı toplantıda ayrıca Başkan Yardımcısı Ahmet Emir Genç, Sakarya Genç MÜSİAD’ın Sakarya genelinde yapmış olduğu proje ve faaliyetleri anlattı. Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Birim Başkanı Semih Çalışkan, 2015 yılı için hazırladıkları faaliyet planının sunumunu yaptı. Başkan Yardımcısı Uğur Çarboğa, neden Genç MÜSİAD’a üye olunması gerektiğini gençlerle paylaştı.
Genç işadamı kadrosu
Başkan Yardımcısı Tanju Çelik, Teşkilatlanma Birim Başkanı Şahin Caner, Teşkilatlanma Birim Başkan Yardımcısı Gökhan Arıdil, Sektör Kurulları Birim Başkanı Barış Coşkun, Sektör Kurulları Birim Başkan Yardımcısı Emrecan Aracı, Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Birim Başkanı Semih Çalışkan, Kurumsal İlişkiler ve Basın Sorumlusu Mehmet Cahit Elmas, İletişim Birim Başkanı İlyas Çimen, İletişim Birim Başkan Yardımcısı Osman Enes Özer, Üniversite Birim Sorumlusu Alperen Şerifoğlu ile Yönetim Kurulu Danışmanı Osman Eminler de Genç MÜSİAD’lı olmanın önemini anlattı.
 

Editör: TE Bilişim