SONUNCUSU UZUNKUM’DA

Bu tür işyerlerinde çıkan olayların sonuncusu önceki gün Uzunkum’da bir gazinoda yaşandı. İki kişinin yaralandığı kavgada, masalar havaya uçtu, camlar kırıldı, diğer müşteriler huzursuz oldu. Jandarma ekiplerinin güçlükle ayırdığı olaylar çok daha fazla büyümeden önlendi. Kavgada yaralanan M.K ile H.K Toyota-Sa Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAVGA İÇİN İKİ ANA NEDEN

Bu tür işyerlerinde kavgalar ve olaylar, gecenin ilerleyen saatlerinde meydana geliyor. Müşterilerin yeterinden fazla alkol aldığı bu saatlerde meydana gelen kavgaların iki ana nedeni var. Birincisi yüksek gelen hesaba itiraz sonucu çıkan kavgalar. İkincisiyse, oryantal yüzünden çıkan önce sözlü, sonra da kavgaya dönüşen olaylar.

DAHA SIKI DENETLENMELİ

Vatandaşlar, bu tür gazino ve restoranların önemli çoğunluğunda, oryantal ve diğer sanatçı görüntüsündeki kadınlar aracılığıyla birçok işadamının batırıldığını, bir gecede servetini tüketen insanlara rastlandığını belirtiyorlar. Bu arada, Sakaryalı bazı işadamları, bu tür işyerlerinde çalışan kadınlara şehir dışında ev açtığı da gelen haberler arasında. Herkes, bu tür işyerlerinin daha sıkı denetime tabi tutulmasını istiyor.

Editör: TE Bilişim