8 FİNALİST

Erenler Belediyesi,Erenler Müftülüğü ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ortaklaşa düzenlediği “Peygamberim” konulu bilgi ve kültür yarışması Sakarya Fatih Koleji Erenler Kampusunda  öğrenci ve velilerin de katılımıyla gerçekleştirildi.Finale  19 okul içinden finale kalan 8 okul katıldı.

SORULAR KİTAPTAN

“Peygamberim” konulu bilgi ve kültür yarışmasına Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk,Erenler Müftüsü  Hüseyin Baş, AKP İlçe Başkanı Osman Hira,İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Özten ,okul müdürleri,veliler ve öğrenciler katıldı.Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Peygamberim” adlı kitabından hazırlanan sorularla gerçekleştirilen yarışmada Özel Sakarya Fatih Koleji ve Güneş Ortaokulu birinciliği paylaşırken diğer altı okul da üçüncülüğü paylaştı.

NETİCE ALINDI

Törende konuşan Başkan Öztürk:”Bu yarışmaya katılan tüm okullarımız birinci. Çünkü hepsi çok iyi hazırlanmışlar ve Efendimizin hayatını çok güzel öğrenmişler. Bu güzel ayda böyle bir organizasyon yaptığımız için çok mutlu oldum. Öğrencilerimiz yarışırken bizler de onları izlerken birçok şey öğrenme fırsatı bulduk.”dedi. Sakarya Fatih Koleji Okul Müdürü Bayram Yayla” ilgi ve alanlarına göre yetiştirirken, yetenek ve kabiliyetlerine göre de çalışma grupları oluşturuyoruz. Bunların neticesinde de güzel bir konudan güzel bir netice almanın mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.

Editör: TE Bilişim