Farklı yörenin insanları aynı platformda buluştu

BÜYÜLEDİLER

Ada AVM ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Gösterileri her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyenleri büyüledi. Her yıl 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde ADA AVM’ de yapılan gelenek bu yıl da bozulmadı. Sakarya Turizm Platformu Genel Sekreteri Ali Aktaş ve Halk Oyunları Festival Koordinatörü Yaşar Şahin’in sunumlarıyla gerçekleşen gösteride, farklı ülkelerden gelen dans toplulukları birbirinden güzel danslarını sergilerken herkes tarafından büyük ilgi gördü.

FARKLI ÜLKELER

Ukrayna, Gürcistan, Kırgızistan, Moldova, Arnavutluk, Makedonya, Tataristan, Bulgaristan, Estonya, Gagauzya, Romanya, Bosna, Türkiye ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Balkan ve Kafkas Halk Dansları Topluluğu gösteri gruplarının muhteşem dans gösterilerini ADA ziyaretçileri beğeniyle izledi. Bu yıl bir ilke imza atan Ada Alışveriş Merkezi, Uluslar arası çocukların yaptığı resimleri birbirinden güzel hediyelerle ödüllendiriyor.

RESİM ÖDÜLLERİ

Ayrıca çocukların gözüyle 23 Nisan konulu resim, kompozisyon ve şiirler 1 Mart-8 Nisan tarihleri arasında okul müdürlüklerine teslim edilip, kurul tarafından seçilerek dereceye giren eserlerin ödülleri 23 Nisan tarihinde, 16.30’da ADA AVM CarrefourSA önünde düzenlenecek törenle teslim edilecek. Alışveriş Merkezin’ de yapılacak kokteylle resim yarışmasında ilk üçe girenlere tablet ve özel hediyeler verilirken, şiir ve kompozisyon yarışmasında ise ilk üçe girenler tablet ile ödüllendirilecek. 

Editör: TE Bilişim