Vali Hüseyin Avni Coş, uyuşturucu madde kullanımına karşı emniyet ve jandarma operasyonlarının yanında eğitim noktasında seferberlik ilan etti. Coş, bürokratları toplayarak eylem planı için yol haritası belirleyecek.

Gazetemizin kurucusu Adnan Yüksel, Yayın Kurulu üyesi Özgür Arık ve usta gazeteci Necdet Çardak, ilimize yeni atanan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.Coş’a başarı dileyen Bizimsakarya gazetesi heyeti, Vali Coş ile uzun uzun sohbet ederek şehri konuşma fırsatı buldu. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Vali Coş, çarpıcı ifadeler kullandı.

HİZMET BÜTÜNÜ
Hizmetlerin bir bütün olarak ele alınması gerektiğine dikkat çeken Coş, “Sağlık, eğitim, sosyal yaşam ve diğer alanlar aslında hepsi bir bütündür. Birinin iyi diğerinin kötü olması ifade dahi edilemez. Aksine böyle bir anlayış yarar sağlamaz. Bu görüşle hizmet etme gayretindeyiz. Sakarya çok güzel bir şehir ve her şeyin en güzelini hak ediyor. El ele vererek güzel işler yapacağız” dedi.

BONZAİ
Uyuşturucu madde kullanımı ve ölümcül bonzai hakkında konuşan Coş, yapılan operasyonların aralıksız devam ettiğini vurguladı. Coş, “Devlet bu noktada gereğini yapıyor, yapacakta. Ancak eğitim ve rehabilite konusunda gereken adımlar atılmalı ve araştırılmalıdır” dedi. Coş, ilgili birimlerle birkaç güne toplantı düzenleyeceklerini ifade ederek, eylem planı hazırlayacaklarını söyledi.
 

Editör: TE Bilişim