Sabaha karşı 05.00 sularında gerçekleşen operasyonda hendek  Kahraman  mahallesi  Düz sokak numara 41’de bulunan  yere baskın düzenledi.  (52) yaşındaki A.U’ya  ait bulunan  bahçe içersinde hayvan ahırı şeklindeki yapı içersinde yaklaşık 25 m2 lik alan içersinde duvarlarının ısı yayıcı folyo kağıtlarla kaplanmış,  klima ve ufo tabir edilen ısıtıcılar ve ısıyı eşit şekilde yaymak amacıyla   vantilatörlerin yerleştirildiği oda içersinde saksılar içersinde  onlarva Hint Keneviri Bitkisi ile karşılaştı. Polisleri bile şaşkına çeviren Kimya laboratuvarını andıran yerde  yapılan aramalarda  102 kök  dişi hint keneviri bitkisi, kimyasal ilaçlar ve kimyasal gübreler,  çapa malzemeleri ve su hortumları ve 1.900 gr. Kubar esrar maddesi  ele  geçirdiler.
Polis tarafından gözaltına alınan ve daha önceden de aynı suçtan sabıkası olduğu iddia edilen  A.U., ifadesinin alınmasının ardından adli makamlara teslim edilecek.
Polis 7+24 görev başında
Yetkililer uyuşturucu madde üretimi, pazarlanması ve kullanımının sona erdirilmesi adına  çalışmaların aralıksız devem ettiğini belirterek; “ uyuşturucu çağımızın vebası. Bu nedenle vatandaşlarımızın güvenlik güçlerimize yardımcı olmalarını bekliyoruz.  Halkımızın bize bu konuda destek vereceğine gönülden inanıyoruz” diyerek “ vatandaşlar  155-156 numaralı telefonu ücretsiz olarak arayabilirler” diye konuştular.  

Editör: TE Bilişim