DP Genel Başkanı Uysal’ın yarın Sakarya’ya yapacağı ziyaretler öncesinde çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Ergül, ‘ Belediye Başkanları Sakarya % 65-70 arasında evet çıkacağını söylüyor. Bunun böyle olmadığını 17 Nisan’da görecekler. Bu oranda hayır çıkacak’ dedi.

UYSAL’A DAVET

Demokrat Parti ( DP) İl Başkanı İsmail Ergül, Serdivan İlçe Başkanı Cengiz Karabaş ve Erenler İlçe Başkanı Cihan Nalburoğlu ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Genel Başkanları Gültekin Uysal’ın ‘Demokratlar ile referanduma doğru’ konulu toplantı ve Serdivan İlçe teşkilat binasının açılışı için yarın Sakarya’da olacağını söyleyen Ergül, ‘ Yeşilyurt düğün salonunda 09.30’da düzenlenecek olan kahvaltılı basın toplantısının ardından, saat 12.00’da ilçe binamızın açılışını yapacağız’ dedi.

HAYIR

16 Nisan’da yapılacak olan referandumunda hayır dediklerini anlatan Ergül, ‘ Sınırsız yetki ve sıfır denetime, kuvvetlerin tek bir kişide toplanmasına, parti devletine, ahbap çavuş düzenine, keyfi yönetime geçişe hayır diyoruz. Büyükşehir ve Erenler Belediyesi Başkanları %65-70 arası evet çıkacağını söylüyor. Durumun böyle olmadığını bu oranda Sakarya’da hayır çıkacağını hepsi 17 Nisan’da görecek’ ifadelerine yer verdi. Ahmet Kaya

 

Gazetemizi ziyaret eden Uysal, Uysal’ın düğün salonunda düzenleyeceği referandum toplantısına herkesi davet etti.

Editör: TE Bilişim