100’Ü AŞKIN GAZİNO VAR

Sakarya genelinde ruhsatlı olarak faaliyet gösteren gazinoların sayısının 100’den çok daha fazla olduğu ileri sürülüyor. Bu rakam üzerinden yapılan hesaplamalarda gece alemindeki bahşiş parasının ortalama tutarı en düşük 350 bin, en yüksek 750 bin TL arasında değiştiği belirtiliyor. Bu rakama gazinolara ödenen hesap parasına da dahil edildiğinde ortaya dudak uçuklatan bir rakamsal boyut ortaya çıkabiliyor.  

PARADAN KEMER YAPILIYOR

Bazı gazinolarda sahne alan dansöz sayısının zaman zaman 20’yi bulduğu ve bu dansözlerin beline 20, 50, 100 TL ve hatta 100 dolardan oluşan paraların adeta kemer yapılarak takıldığı da iddia ediliyor.

BÜYÜK SERMAYE AKIŞI VAR

“Gece alemi” diye adlandırılan sektöre Sakarya genelinde büyük bir ilgi olduğu gözlenirken, sektörü devasa bir para akışının olduğu da dikkatleri çekiyor. Sektöre para akıtanlar arasında Sakarya’da öne çıkmış önemli isimlerin olması da ayrıca dikkat çekiyor.

SAKARYA’DA KONUŞLANDILAR

Gece aleminin hızla yaygınlaştığı ilimizde gazino sayısında adeta patlama yaşanırken, dansözler bu ballı sektörde faaliyet gösterebilmek için Sakarya’yı mesken tuttular. 

Editör: TE Bilişim