Kaza saat 01.45 sıralarında, D-100 Karayolu Yukarı Hüseyinşeyh mevkiinde meydana geldi. Giresun'da bir yakınlarının düğününe katılarak Adapazarı istikametine gitmekte olan 46 yaşındaki İbrahim Hortum yönetimindeki 34 VA 6102 plakalı otomobil bölünmüş yolda ters istikamette ilerleyen 26 yaşındaki Ertuğrul Çelebi'nin kullandığı 35 GA 2546 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri hasar gören araçların içerisinde sıkışanları kurtardı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü İbrahim Hortum, Nuray Hortum, Hatice Hortum ile diğer aracın sürücüsü Ertuğrul Çelebi 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hendek Devlet Hastanesi ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İbrahim Hortum aracın üzerine doğru geldiğini belirterek, "Aracı görünce sağa doğru direksiyonu kırdım. Ancak üzerime doğru geldi. Yola nasıl girdi?" dedi.

Kaza nedeniyle Adapazarı istikametine ulaşım bir süre kapandı. Araçların kaldırılmasıyla yol ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim