Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Elif Erdem Düzgün’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajının tamamı şu şekilde; “Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve Ulusal Egemenliğin Millete ait olduğunun ilan edilişinin 97. Yıl dönümünü; dünyada çocuklarına bir bayram armağan eden ilk ve tek lider; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, tüm dünya çocuklarıyla paylaşarak kutluyoruz”

EVCİLİK OYUNU

“97 yıldır dünyadaki çocuk ölümlerine, teröre, ekonomik ve sınıfsal eşitsizliğe, eğitim eşitsizliğine, açlığa rağmen büyüyor çocuklar. Çocuklar ki göz bebeklerimiz, kır çiçeklerimiz. Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi olarak diliyoruz ki; çocuk olmadan büyümesin hiçbir çocuk, renkleri solmasın. Çocuklar evcilik oynasın ama evlenmesin, oyun bile olsa savaşmasın, silah nedir bilmesin, öğrenmesin. Hiçbir çocuğun gözleri çaresiz bakmasın, hiçbir çocuk acıyla tanışmasın, ne sebeple olursa olsun çocuklar ölmesin. Mutlu bir dünyaya doğsun çocuklar, ya da onlar doğduğu için mutlu olsun dünya. 23 Nisan Bayram olsun bir sonraki 23 Nisan’a kadar…”

YANINIZDAYIZ

Çocuklarımıza güzel ve yaşanılası bir dünya bırakabilmek dileğiyle, haksızlığın olduğu yerde biz sizin yanınızdayız diyerek;  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Tüm çocuklara sevgilerimizle” Ahmet KAYA

Editör: TE Bilişim