YILDIRAMAZLAR

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği basın toplantısında Adapazarı Belediyesi’ne ve bazı MHP’li Meclis Üyelerine sorular yönelttiklerini hatırlatan Güler, “Bu sorularımız ve açıklamalarımız sonrasında üstü kapalı tehditlerle bizleri caydırmaya teşebbüs etmişlerdir. Gizli numaradan yapılan aramalarla hak arayışımızı baltalamak, sindirmek istemişlerdir. Biz buradayız. Cumhuriyet Halk Partisi burada. Bilsinler ki hiçbir baskı ile bizleri yıldıramayacaklardır” dedi.

CEVAP VEREMEDİLER

Sangarius ile ilgili şartnamenin alınan karara uygun olup olmadığını sorduklarını da hatırlatan Güler, “Bize sadece hiçbir usulsüzlük yok dediler. Daha önce birileri zengin oldu, iş tamamlanamadan, milyonlar orada duruyorken firmalara ne kadar ödeme yapıldı? Bir başka dikkatimizi çeken husus ise iddialarımıza cevabı Belediye Başkanları veremiyor. Ortaya bir fedai atlıyor ‘Efendim öyle değil böyle’ diyor” şeklinde konuştu.

T.C TARTIŞMASI

Tabelalardan TC ibaresinin kaldırılmasına da değinen Güler açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bildiğiniz üzere son zamanlarda kurumların tabelalarından TC ibaresinin kaldırıldığına yönelik bir gündem söz konusu. Milletimizin tepkisinden ötürü konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanı bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Bu açıklamanın özeti, TC ibaresinin kaldırılmadığı, ibarenin kurum logolarının içinde var olduğu idi. 

Editör: TE Bilişim