BİRLİK BERABERLİK

Sapanca Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenene toplantıya, CHP İl Milletvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, olmak üzere, çevre ilçelerin başkanları ve kadın kolları başkanları katılım gösterdi. Toplantı, faaliyet raporlarının okunmasının ardından CHP Sapanca İlçe Başkanı Turan Fortacı’nın konuşmasıyla devam etti. Sapanca’da mutlak başarı için çalıştıklarını kaydeden Turan Fortacı, parti tabanının sesine kulak vererek başarının sağlanacağını belirtti. Fortacı, Sapanca’da başarılı olacaklarını yenileyerek birlik beraberlik çağrısında bulundu.

‘CHP VARSA, ÜLKE BÖLÜNMEZ’

Milletvekili Engin Özkoç, çözüm süreciyle ilgili olarak iktidara eleştirilerde bulundu. Engin Özkoç, ‘Bize diyorlar ki, gelin sizde bu sürece katılın destek verin. Hangi sürece dâhil olmamız isteniyor bilen var mı? Sizlerde sorun bu barış sürecinin içeriği nedir? Terörist başının ev hapsi ve sonrasında da tamamen serbest kalması süreci midir? Yoksa Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin parçalanması süreci mi? Türkiye Cumhuriyeti’nde CHP var olduğu sürece, ülkemizin bölünmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

SAPANCA CHP’Lİ OLACAK

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ise, Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapmak isteyen, Cumhuriyet Halk Partisi’nde var olmak isteyen herkesin partiye katılabileceğini ifade ederek, ‘Mevlana diyor ki, gel, 100 kere tövbeni bozmuş olsan da gel’ deyişini hatırlattı. Keleş, CHP’nin tüm kapılarının halka açık olduğunu, Sapanca Belediyesi’nin, 2014 yerel seçimlerinde CHP’li olacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim