CHP Sakarya İl Örgütü’nü ziyaret eden yaklaşık 50 genç, seçim sürecinde CHP’ye destek vereceklerini açıkladı. Toplantıya İl Başkanı Yüksel Büyükakten, Eski İl başkanlarından Selçuk Gedikli, Büyükşehir Belediye Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş katıldı.
İl Başkanı Yüksel Büyükakten,  “Cumhuriyet Halk Partisi halkın partisidir. Bu partide herkes siyaset yapabilir. Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi birçok başarıya imza atacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu seçimlerde halkımız için umut olduğunun farkındayız ve bu sorumlulukla gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
Sakarya’nın son 20 yıldır kötü yönetildiğini, bunun sonucunda da komşu illerin gerisinde kaldığını öne süren Ecevit Keleş de, projeleri hakkında bilgi verdi. Kenti yönetenlerin STK’larla, halkla bütünleşmesi gerektiğini dile getiren Keleş, “Ama bunların halkla bir ilgileri kalmamıştır. Bu seçimlerde halkın adayı kimse, halkın umudu kimse bu seçimi o alacaktır. Bizler halkın ve Sakarya’nın umudu olarak yola çıktık. Yönetime geldiğimiz zaman ise Sakarya’yı Hz. Ömer Adaletinde yöneteceğimize söz verdik” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim