CHP Hendek İlçe Kadın Kolları tarafından kahvaltı programı düzenlendi. CHP Hendek İlçe Kadın Kolları tarafından HUBB Cafe’de düzenlenen kahvaltıda konuşan Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ayhan Bal, “Biliyorsunuz genel seçimde 7 bin 200 oy aldık, yerel seçimlerde hiç hak etmediğimiz bir oy oranına düştük. Şimdi iddia ediyorum, herkes de  buna şahitlik etsin. Eğer CHP burada 20 binli  oylara çıkmazsa, ben kimlik kartımı değiştireceğim. Burada sizler ve tüm Hendek halkı şahit olsun” dedi.
CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da, şunları söyledi:
“ilk döneminin sonuna gelmiş bir milletvekilinin en çok gurur duyacağı şey kendi bölgesinden kararlı, iddialı ve geleceğe karşı sorumluluk alacağım diyen, yanında yoldaş olacağım diyen ve oyları arttıracağım diyen ve Türkiye’nin geleceğine ben de adımı yazdıracağım diyen bir yol arkadaşının olmasıdır. Ayhan Bal’ı yol arkadaşım olarak kutluyor, onun büyük işler başaracağına inanıyor, kendisini huzurlarınızda kutluyor, başarılar diliyorum.”
Kahvaltıya, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Esen Kutluata,  görevden alınan İl Başkanı Oğuzcan Curoğlu ve yönetimi, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin ve yönetimi, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak ve yönetimi, CHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nevin Kuruşeşen ve çok sayıda partili katıldı. Kadir KAZIN / HENDEK

Editör: TE Bilişim