Meclis toplantısında konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Dişli,  yıkım kararı bulunan Çark Caddesindeki İmam Hatip Okulu’nu da içine alan bölüme Tümen Cami projesi hayata geçirdiklerini söyleyerek, “Subay lojmanlarından bir kısmını bakanlıktan talep ettik cevap bekliyoruz” dedi.

Adapazarı Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis toplantısı, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli başkanlığında yapıldı. Mecliste 12 gündem maddesi görüşüldü. Çark Caddesi’nde bulunan Subay lojmanlarıyla ilgili sorulan sorulara yanıt veren Başkan Dişli, “İmam Hatip Okulu’nun hasarlı olması nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yıkım kararı alındı. Orada bir çalışma başlatıldı. Subay lojmanlarının da eski ve büyük bir bölümünün kullanılmıyor olması nedeniyle Savunma Bakanlığı’ndan talepte bulunduk ve Tümen Camii diğer adıyla Fevziye Camii bölümünü de kapsayan bir proje düşünüyoruz” dedi.

İHTİSAS KOMİSYONLARI

Meclis maddelerinde yer alan Belediye Meclisi İhtisas Komisyonları ve Encümen Üyeliklerini seçimleri yapıldı.Yapılan seçimle İmar Komisyonuna Selim Tan, Derya Turan, Mehmet Erol, Can Dağabakan, Fethi PakerHukuk Komisyonu Ali Kasım Aksoy, Yasemin Arın, İlker Hasköylü, Mustafa Nergiz Selim Özen, Plan Bütçe Komisyonu’na Evren Çakırsoy, Levent Tunç, Hakan Candemir, Yusuf Gökdemir, Mehmet İr,Encümen Selçuk Başyazıcı, Efrahim Küçükarslan, Ülker Şenyürt seçildi. 

Editör: TE Bilişim