Akyazı’da hayata geçirilecek projeye ilişkin konuşan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Akyazı Ömercikler Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinin kesiştiği noktada yer alan Cevat Ayhan Camii’nin bulunduğu alana kazandıracağımız kafeterya ve bölgede gerçekleştireceğimiz çevre düzenleme çalışmaları için 28 Nisan Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı’da hayata geçirilecek yeni bir çalışmada daha ihaleye çıkacaklarını açıkladı. Oktar, “Akyazı Ömercikler Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinin kesiştiği noktada yer alan Cevat Ayhan Camii’nin bulunduğu alana kazandıracağımız modern bir kafeterya ve bölgede gerçekleştireceğimiz çevre düzenleme çalışmaları için 28 Nisan Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

375 metrekarelik alan

Ali Oktar, “Akyazı Konuralp mahallesinde bulunan Cevat Ayhan Camii’nin bulunduğu bölgede yeni bir kafeterya çalışması gerçekleştireceğiz. Ayrıca çevre düzenleme çalışmalarımız da projemizin içerisinde yer alıyor. İnşallah 28 Nisan Cuma günü ihaleye çıkacağız. 375 metrekarelik alanda inşa edeceğimiz projeyle hem bölgede oturan vatandaşlarımız için hem de Akyazılılar hoşça vakitler geçirebilecek. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim