Sadece bu kadar değil. İşadamı Alkan’ın anlattıkları daha da önemli.

Sakaryalı işadamı, elektrik taahhüt firmasıyla alkışlanacak bir adım attı. Sadece Sakarya’da değil, tüm Marmara Bölgesi’nde Şehit yakınları, Gazi ve Gazi yakınlarının elektrik işlerini hiç para almadan yapıyor. İşadamı Metin Alkan neden böyle bir karar verdiğini ve hedeflerini şöyle anlattı, “Evet, Marmara Bölgesi’ndeki tüm Şehit yakınları, Gaziler ve birinci derecede Gazi yakınlarının elektrik işlerini ücretsiz yapıyoruz”

MUHTAÇ DEĞİLLER

“Ancak şunu belirteyim, her Şehit yakını veya Gazi ve Gazi yakınını muhtaç olarak görmeyin. Biz onlar muhtaç olduğu için böyle bir yola çıkmadık. Onlar, bu vatan için canlarını, vücutlarının parçalarını verdiler. Onlar ne şartta olursa olsun, başımızın üstünde olması lazım. Biz bu amaç için yola çıktık. Önce vatan diyoruz. Vatan için canını verenlerin, uzuvlarını verenlerin yakınlarının yanındayız”

HER ÜRÜN SIFIR KARLA

“Olaya sadece ben olarak bakmıyorum. Bir büyük grup oluşturuyoruz. Bunun içinde, elektrik malzemecisi, ayakkabıcısı, her türlü mağazaları olan büyük bir grup oluşturuyoruz. Bütün bu grup içindekiler, Şehit yakınlarına ile Gazi ve Gazi yakınlarına ürünlerini sıfır karla verecek. Biz elektrik işini yaparken, onları yönlendirdiğimiz elektrik malzemecilerinden elektrik malzemesini yüzde 50 daha düşük alabiliyorlar”

TÜM ÜLKE SATHINA

“İsterlerse, istedikleri yerden alabilirler. Ben firmam olarak bu işe gönül verdik. Söylediğim gibi bu halka çok daha büyüyecek. Bunun tüm ülke sathına yayılmasını bekliyoruz. En büyük holdinglere kadar, otomobil fabrikalarına kadar. Beyaz eşya üreten fabrikalara kadar. Herkesin Şehit yakınları ile Gazi ve Gazi yakınlarından kar almadan ürün vermesi için bir yola girdik. Bunun için çaba gösteriyoruz” 

Editör: TE Bilişim