ASKF camiasıyla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “16 Nisan’da ülkemizin geleceği, gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın geleceği için bu anayasa oylamasında bizlere sahip çıkmanızı bekliyoruz. İnşallah hep beraber bu süreci de aşarak yolumuza devam edeceğiz” derken; Milletvekili İsen, “Bu sadece bir seçim değildir bir beka meselesidir. Ve Türkiye’nin geleceğini oylayacağız” dedi. Kılıç ise; 16 Nisan’da yüksek bir oy oranı yakalayacaklarını söyledi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu camiası ile bir araya geldi. Reisoğlu Restoran’da gerçekleştirilen buluşmada Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, ilçe belediye başkanları, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, kulüpler, sporcular ve aileleri yer aldı.

 

Büyük bir STK

Programın açılış konuşmasını ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptı. Zımba, “Bu yemeği düzenlemede emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e teşekkür ediyorum. Sakarya’da koca bir sivil toplum örgütü olduğumuzu ispatladığınız için siz değerli katılımcılara da teşekkür ediyorum.”

 

İstikrarla hizmetler artacak

Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak spora yaptığımız katkıları hepiniz biliyorsunuz. Sentetik sahalar, amatör spor evimiz, Sakaryaspor altyapı tesisleri ve diğer spor yatırımlarımız gençlerin hizmetinde. İstikrarlı bir hükümet sayesinde yerel belediyelerimiz de güçlendikçe amatör spora ve sporun her branşına hizmet etmek konusunda yeni imkanlar elde ediyoruz. Bizim elimiz güçlendikçe de size daha fazla hizmet etme imkanı bulacağız” diye konuştu.

 

16 Nisan’ı başarıyla aşmalıyız

Başkan Toçoğlu, “İnşallah bu yıl amatör branşlardaki başarılarımız gibi Sakaryasporumuzda, Büyükşehir Basket takımımızda lig atlayarak bizi daha mutlu edeceklerdir. Ama hepimizin çok iyi bilmesi gereken bir şey var. Ülkemizin geleceğini garanti altına almak için 16 Nisan’da da hepimiz bu konuda dikkatli olmalı ve üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. 16 Nisan’da ülkemizin geleceği, gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın geleceği için bu anayasa oylamasında bizlere sahip çıkmanızı bekliyoruz. İnşallah hep beraber bu süreci de aşarak yolumuza devam edeceğiz.”

 

Yüksek oy oranı yakalayacağız.

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Biz AK Parti olarak girdiğimiz seçimlerden başarıyla ayrıldık. Zafer kazandık. Ama bu seferki kanaatimiz odur ki çok yüksek bir oyla referandumdan çıkmamız gerekmektedir. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bu vesileyle ben hepinizden buraya teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Gönülden inanıyorum ki bu anayasa değişikliğine evet diyeceksiniz.”

 

Beka meselesidir

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, “Gerçekten 16 Nisan’da gideceğimiz sandık Türkiye’nin bugüne kadar gördüğü sandıkların en önemlilerinden bir tanesi. Şüphesiz her seçim önemli, şüphesiz her seçimin kendine göre dikkat edilmesi gereken yönleri var. Fakat bu defa Türkiye bir yol ayrımında. Ve bu yol ayrımındaki tercihiyle birlikte Türkiye ya ayağındaki prangalardan kurtulacak ve önü açılacak ileriye taşınacak veya biz patinaj yapmaya devam edeceğiz. Bu sadece bir seçim değildir bir beka meselesidir. Ve Türkiye’nin geleceğini oylayacağız.”

Editör: TE Bilişim