HİZMETE GİRDİ

Sakarya’da son dönemde imza attığı projelerle adından söz ettiren Baykonut A.Ş.’nin Çark Caddesi üzerinde bulunan yönetim ve satış tesisi Baykonut Plaza düzenlenen tören ile hizmete girdi. Düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, Sakarya Barosu ve Sakaryaspor Eski Başkanı  Recep Hacıeyüpoğlu, Sakarya Adalet Komisyonu Eski Başkanı Ahmet Akyüz ve çok sayıda davetli katıldı.
PROTOKOL AÇTI
Plazanın açılış kurdelesini protokol ile birlikte Baykonut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Alemdar, Burçin Kulaç ve Yonca Yıldırım kesti. Kesilen kurdelenin ardından edilen dualar ile birlikte Baykonut Plaza resmen hizmete girdi. Davetliler daha sonra plazayı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
TEŞEKKÜR
Düzenledikleri açılış törenine katılan misafirlerine teşekkür eden Baykonut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yıldırım, “Baykonut A.Ş. olarak plazamızı hizmete almanın gururunu yaşıyoruz. Bizlerle bu gururu paylaşan değerli protokolümüze, yakın dostlarımıza, çözüm ortaklarımıza ve davetimize icabet eden herkese kendim, yönetim kurulum ve ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim