Ferizli’de yapılan toplantıda ilk olarak konuşan AKP Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam, Toçoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarını anlattı. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’ta kısa bir konuşma yaptı.  Göreve geldikleri günden itibaren şehre faydalı hizmetler sunabilmenin gayretinde olduklarını dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, vatandaşın vergileri ile hizmet sunmanın bilincinde olduklarının altını çizdi.
EMANET
Başkan Toçoğlu, ‘Emanetinizi en güzel şekilde korumak bizim görevimiz. Bir belde belediyesinin içme suyu ve kanalizasyon tesisi o imkânlarıyla mümkün mü? Hayır. Sakarya’mızda buna gerek de yok. Su ve Kanalizasyon İdaresi bir arıtma tesisi yapar ve o bölgenin ihtiyacına cevap verir’ dedi.
HİZMET
Yeni Büyükşehir Kanunu’nun doğru hizmetler getireceğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Özel İdare ile Büyükşehir birleşecek. Özel İdare’nin tecrübesinden yararlanacağız. Köylerimiz korkmasınlar. Orman köylerinin bütün hakları korunuyor. Yeni haklar ilave edildi. Yeni Büyükşehir Kanunu doğru hizmetler getirecektir. Vatandaşımız hizmet açısından hiç endişe etmesin.” şeklinde konuştu.
BİRLİKTE
Son olarak istikrarın önemine değinen Başkan Toçoğlu, ‘Eksik yaptığımız işler olabilir, bizim de görevimiz bu eksikleri tek tek gidermek. Ama hamdolsun alnımız ak, vatandaşımızın karşısına çıkıyoruz. Hırsızlığımız, ahlaksızlığımız yok. Bize güvenenlerin başını öne eğmedik. Birbirimize sahip çıkalım, hep birlikte şehrimizi güzelleştirelim.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim