Atatürk Bulvarı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Toçoğlu, 16 Nisan referandumunda esnaflardan destek istedi. Toçoğlu, “İnşallah 16 Nisan’la birlikte hedeflerine çok daha hızlı koşan, koalisyonlardan kurtulmuş, istikrarın hakim olduğu bir Türkiye’ye kavuşacağız” dedi. Dişli ise; 16 Nisan’da yapılacak referandumda ülkenin geleceğini oylayacaklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Atatürk Bulvarı’nda esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Toçoğlu’na Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı ilçe teşkilat mensupları eşlik etti. Esnafların kandillerini tebrik eden Başkan Toçoğlu, referandum için destek istedi.

Esnafımız sorumluluk alacaktır

Esnaf ziyaretlerinde konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Ankara Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretinin ardından bugünde Atatürk Bulvarı esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. 16 Nisan’da yapılacak referandumla ülkenin geleceğini oylayacağız. Esnaflarımız evet oylarıyla Türkiye’nin istikrarına katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Seçim demek belirsizlik demek

16 Nisan’da yapılacak referandumun önemine dikkat çeken Başkan Toçoğlu, “Her gittiğimiz yerde yeni sistemi anlatıyoruz. Bu sefer de Atatürk Bulvarı’ndaki esnaflarımıza anlatalım istedik. Cumhurbaşkanlığı sisteminin gelmesi esnaflarımız için de çok önemli. Sürekli seçimlere girip çıkan bir ülkemiz var. Seçim demek belirsizlik demek. Bu da esnafımızı olumsuz etkiliyor. Yeni sistemle birlikte koalisyon riski olmayacak. Beş yıl boyunca seçim olmayacak. Bu da küçük esnafımızdan büyük sanayicilerimize kadar ticari alanda faaliyet gösteren tüm yurttaşlarımızın işlerine bereket getirecek” dedi.

İstikrarın hakim olduğu bir Türkiye

Başkan Zeki Toçoğlu, “Bu ülkeden başka gidecek yerimiz yok. Bu ülke hepimizin. 16 Nisan bu anlamda çok kritik bir süreç. Hedeflerine daha hızlı koşan, medeniyet yarışında var olan bir ülke olmamız gerekmekte. Sadece bu coğrafyamız için değil, gönül coğrafyamızda ülkemizden gelecek iyi haberleri bekliyor. İnşallah 16 Nisan’la birlikte hedeflerine çok daha hızlı koşan, koalisyonlardan kurtulmuş, istikrarın hakim olduğu bir Türkiye’ye kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim