Konya İlinde görev yapan ve bir süredir Kanser tedavisi gören 46 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş Zekeriya Tukat tedavi gördüğü Konya Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Konya İlinde Görevliydi!

Konya’da görev yapan Kıdemli Başçavuş Zekeriya Tukat bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye gitti ve Kanser hastası olduğu öğrenildi. 46 yaşındaki Kıdemli Başçavuş Zekeriya Tukat tedavi gördüğü Konya Devlet hastanesinde yaşamını yitirdi.

Askeri Tören Düzenlendi

Akyazı İnönü Mahallesi  Sofuoğlu sokakta ikamet eden merhum emekli  Polis  Hüseyin Tukat’ın oğlu, Mustafa, Ahmet  Tukat ve Hamza Barutçu’nun yeğenleri,  Volkan ve Cansu Tukat’ın babaları Zafer Tukat’ın Abisi astsubay kıdemli başçavuş Zekeriya Tukat’ın cenazesi baba ocağına getirildi.Burada alınan helallik sonrası Gazi Süleyman Paşa camiinde İkindi namazına müteakip yapılan askeri törenle Akyazı Merkez mezarlığında toprağa verildi. Zekeriya Tukat’ın kızı babasının tabutu başından bir an olsun ayrılmazken uzun süre gözyaşı döktü.

Assubay kıdemli başçavuş Zekeriya Tukat’ın tabutuna serilen Bayrak ilçe kaymakamı Ömer Kalaylı tarafından eşi ve çocuklarına teslim edildi.

Cenazeye Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Belediye başkanı Hasan Akcan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu, Askerlik Şubesi başkanı Binbaşı Çağatay Ergü, İlçe Emniyet müdürlüğü asayiş baş komiseri İshak Göz, Görev arkadaşları ve Tukat Ailesi yakınları katıldı.

Alaattin ONUR

Editör: TE Bilişim