BAŞKAN TARİHİ AÇIKLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca’ya yeni hattan göl suyunun verileceği tarihi ve saati açıkladı. Buna göre, 29 Mart’ta yapılacak açılış töreninin ardından saat 14.00’ten itibaren Kaynarcalılar Sapanca Göl’ünden temin edilen suyu kullanabilecekler. 

ARITILMIŞ SU VERİLECEK

Başkan Toçoğlu; Kaynarca’ya nitelikli su verileceğini belirterek; “Sapanca Gölü’nden aldığımız su, Hızırilyas Tepesi’nde inşa ettiğimiz son teknoloji ile donatılan arıtma tesislerine arıtıldıktan sonra Kaynarcalı hemşerilerimizin çeşmelerine ulaşacak” diye konuştu.

“SÖZ VERDİK, YERİNE GETİRDİK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,”Kaynarca’ya temiz su sözü vermiştik, bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

SORUNA ÇÖZÜM

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçenin içme suyu sorunlarına kökten çözüm getiren Kaynarca İçme suyu İsale Hattı Projesi’nin tamamlandığını müjdeledi. Başkan Toçoğlu, ‘Kaynarca’ya gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde hemşerilerimiz içme suyu sorunlarına çözüm istemişlerdi. Biz de bu soruna kesin bir çözüm getireceğimizin sözünü vermiştik. Şimdi bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz suyu 29 Mart’ta Kaynarca’ya ulaştıracağız’ diye konuştu.

SAAT 14’TE AKACAK

Başkan Toçoğlu şöyle konuştu, “Bu projemizde uzun ömürlü oluşu sebebiyle duktil malzeme kullanıldı. Bu sayede uzun yıllar bu hat sorunsuz bir şekilde çalışacak. Kaynarcalı kardeşlerimiz, içme suyu noktasında uzun yıllar bir sıkıntı yaşamayacak. Projeyi tamamladık. Arkadaşlarımız şu an deneme çalışmalarını tamamlıyorlar. İnşallah 29 Mart Cuma günü saat 14.00’da Kaynarca’da düzenleyeceğimiz törenle Sapanca’nın suyunu Kaynarca’ya ulaştıracağız. Tüm Kaynarcalı kardeşlerimizi 29 Mart’ta Kaynarca’daki törenimize bekliyoruz’

Editör: TE Bilişim