GENİŞ KATILIM

Temel atma törenine, Vali Mustafa Büyük, Kaymakam Erdoğan Beypınar, AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Of  Belediye Başkanı Murat Saral, belde belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldı.

PROJE ÇOK

Törende konuşan Başkan Yaşar Yazıcı, ‘Birçok projelerimiz var. Onları zamanı geldiğinde yine böyle törenlerle sizlere anlatacağım. Bu gün burada Akyazı Belediyesi TOKİ iş birlğiyle yapılacak olan 385 konutun temelini atacağız. Su sevincimize ortak olmak için alana gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.

BU YILSONUNDA

Başkan Yazıcı TOKİ konutlarını yapacak olan firma yetkilisini yanına çağırarak, ‘TOKİ evlerini bize 29 Temmuz 2014’te teslim edeceksiniz. Şartnamenizde bu yazıyor. Başbakanımız bu tür temel atma törenlerinde müteahhidi çağırıp pazarlık yapar. Bizde bir pazarlık yapalım’ diye konuştu. Başkan Yazıcı daha sonra, ‘Müteahhitle görüştüklerini ve evleri 31 Aralık 2013 tarihinde teslim edeceklerini söyledi. Yani bu yılsonunda teslim edecekler. Teşekkür ediyorum’ dedi.

KISA KONUŞMALAR

Daha sonra İlçe kaymakamı Erdoğan Beypınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz birer konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Vali Mustafa Büyük’ün yaptığı konuşmadan sonra temel atma törenine geçildi.

DUA EDİLEREK

İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur tarafından açılış duası yapıldıktan sonra temel atma butonuna Vali Mustafa Büyük, İlçe Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Başkan Yaşar Yazıcı birlikte basarak yapılacak inşaatları ilk harcı gönderdiler.

Tören sonrası davetlilere yemek ikramı yapıldı. 

Editör: TE Bilişim