Sunumunu Oda yöneticisi Seda Kendigel’in yaptığı Gecede Sakarya Mimarlar Odası başkanı Sami Kafadar yaptığı konuşmada, mimarlık mesleğinin tanıtımına, gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Kafadar, ‘Meslekte 25,40 ve 50.onur yılını yaşayan üyelerimizin plaket törenine teşriflerinizden dolayı,siz değerli konuklarımızın her birine ayrı, ayrı teşekkür ederim’ dedi.
MESLEK
Kafadar mesleki alanda ülke ve kamu çıkarları ile uluslar arası gelişmeler çerçevesinde çalışmalar yaptıklarını söyleyerek, ‘Mesleğin ve üyelerin değişen toplumsal ve ekonomik yapı içerisindeki konumlarını izlemek-tespit etmek-değerlendirmek;mesleğin ve üyelerin görev yetki ve sorumluluklarını düzenlemek;ulusal ve uluslar arası ölçekte mesleğin gelişmesini izlemek ve sağlamaya çalışıyoruz’ dedi.
MİMARLAR
150 mimarla birlikte çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Kafadar’ın konuşmasının ardından
Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve Vali Mustafa Büyük’te kısa birer konuşma yapılar.
Plaket töreninde mesleğinde 50 yılını dolduran Mimar Fahrettin Keklik’e plaketini Vali Mustafa Büyük verirken meslekte 40 yılını dolduran Salim Özdoğru’ya Büyükşehir belediye başkan vekili Fevzi Kılıç verdi.
TÖREN
40 yılını dolduran Ali Özdemir’e Sakarya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Vedat Dedeoğlu,Erdal Kasal Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Barbaros Akyüz,meslekte 25 yılını dolduran A.Metin Paröz’e İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar,Kançeri Jane’ye Kocaeli Mimarlar Odası şube Başkanı Yalçın Ergen,Cafer İşeri’ye plaketini Sakarya Mimarlar Odası başkanı Sami Kafadar verdi.

Editör: TE Bilişim