KATILIM

Toplantıya, İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

TUTARSIZ

MHP İl Başkanı Lavent Bülbül’e cevap veren İl Başkanı Uncuoğlu, ‘Bütün hesapları yanlış çıktı, bütün palavraları ortaya serildi. Milletin sağduyusu sayesinde üç genel seçim, iki referandum ve iki yerel seçim kaybettiler. Akıllandılar mı? Hayır. Bugün hala anlayamadıkları kontrol edemedikleri, ettiremedikleri gelişmenin ve değişimin rahatsızlığı içindeler. Yapılan her işe sözüm ona muhalefet etme adına neyi nasıl çarpıtırız, neresine yalan ve iftira ekleriz, olmayanı nasıl olmuş gibi gösteririz hesapları, kirli tezgâhları içerisindeler. Bu anlayışla partilerini doğruya doğru diyemeyen, sadece AK Parti karşıtlığı üzerine bir araya gelmiş, günübirlik, tutarsız, temelsiz, siyasi zeminini geçerliliğini kaybetmiş, hiçbir şeyden memnun olmayan iflah olmaz her türlü marjinal muhalif anlayışın merkezi haline getiriyorlar. Böyle partilerin Türkiye’yi bırakın yönetebilmesini anlayabilmesi mümkün değildir’ diye konuştu.

RANT LAFI

CHP İl Başkanı’nı eleştiren İl Başkanı Uncuoğlu, ‘Bugün CHP İl Başkanı genel merkezlerinin tek tip talimatları ile konuşuyor. Kentsel dönüşümün, Büyükşehir Yasası’nın ne olduğunu, kanunu, yönetmeliği dahi araştırmadan, anlamadan, Sakarya’mızda her icraatımızda her konuda olduğu gibi, adeta bozuk plak gibi diline bir rant lafı dolamış gidiyor. Rant planı, rantsal dönüşüm tamlamaları ile de söylemini sözüm ona zenginleştiriyor. Artık bu rant merakının kendilerinin hem bilinç altındaki siyasi düşüncelerini hem de girişimci işadamı kişiliğini ele verdiğini düşünüyorum’ dedi.

SON DÖNEMLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı. İl genelinde uygulanan işbirliğine değinen Toçoğlu, ‘Beldelerimiz, köylerimiz, mahallelerimiz inanılmaz bir yarışla ve inanılmaz bir değişimle gelişmelerini sürdürüyor. İnşallah, çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Hepimiz milletimize hizmet ediyoruz. Bana göre son dönemlerdeki en önemli konulardan bir tanesi işbirliğidir’

KÖYLERİMİZE

‘’İl Özel İdaresiyle, İl Genel meclisiyle, ilçe belediyesiyle olan işbirliği, hizmetleri daha verimli kıldı. Bu işbirliği sayesinde daha kaliteli hizmeti köylerimize, mahallelerimize götürme imkânına kavuştuk. Bizim başarımız birlikteliğimizden kaynaklanıyor. Bu birlikteliğimizi, çalışma azmimizi devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın hizmetinde gece gündüz çalışıyoruz’ diye konuştu. 

YÜZDE 70

Danışma Meclisi’nde son konuşmayı ise Milletvekili Ali İhsan Yavuz gerçekleştirdi., ‘Sayın Başbakanımız, ‘Seçim akşamı sandıklar açılır açılmaz bizde bir sonraki seçim için çalışmalar başlar’ diyor.  Hamdolsun Sakarya teşkilatı seçimlere her zaman hazırdır. Seçimlerde hedeflediğimiz oy oranı şehrimizin genelinde yüzde 70’tir.  Biz çalışacağız ki Dünya lideri Başbakanımızın başı dik, alnı ak olsun.  Hep birlikte çalışmalarımıza devam edelim. Sakarya her alanda daha hızlı mesafe alacak’ dedi.

Editör: TE Bilişim