AK Parti İl Başkanlığı’nda toplanan il ve ilçe başkanları ile belediye başkanları hazırlıkları gözden geçirdi. İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Milletimizle el ele gönül gönüle, Cumhurbaşkanı adayımıza gereken en yüksek desteği vereceğiz” diye konuştu. 

Başbakan telaşı
Sakarya 16 Temmuz Çarşamba günü Kent Meydanında Köşk çıkmak için destek arayan Başbakan Erdoğan’ı ağırlayacak. Şehirde Valilik ve belediyeler nezdinde miting telaşı başladı.
AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Köşk seçimleri kampanyasına mitinglerle devam ediyor. 10 Ağustos’ta yapılacak seçimler öncesinde mitinglere başlayan Başbakan Erdoğan, 16 Temmuz Çarşamba günü Sakarya’da olacak. Kent meydanında yapılacak miting öncesine şehirde AK Partili teşkilatlar çalışmalarına start verdi.
ALANDA SOĞUTMA
Şehirde billboard çalışmaları başlarken, Belediyeler ve partililer Erdoğan’ın halka hitap edeceği miting alanın dolması için hummalı bir şekilde çalışıyor. Erdoğan’ın miting yapacağı alanda bulunan Luna Park geçici olarak kaldırılacak. Mitinge gelenlere havanın sıcak olması nedeniyle şapka dağıtılacak ve meydan geçen yıllarda da yapıldığı gibi soğutulacak.

Editör: TE Bilişim